Body Release Drukpuntmassage

Kom weer lekker in je vel !

Bij drukpuntmassage is de behandeling gericht op acupunctuurpunten, triggerpoints, en reflexpunten. Punten op de rug, nek en eventueel het hoofd, met ieder hun eigen specifieke betekenis en functie. Deze unieke Body Release (BMR) drukpuntmassage kan worden gebruikt om veelvoorkomende klachten te verzachten of zelfs weg te nemen.

Drukpuntmassage kenmerkt zich door het zogenaamde ‘stiltepunt’ of ‘omslagmoment’ tijdens het drukken. Tijdens dit omslagmoment, van druk uitoefenen en druk loslaten, is er een moment van geen beweging die wanneer nodig, tot enkele seconden kan worden vastgehouden. Juist in dit stiltemoment richt de masseur zich op de spanning die zich voordoet in een drukpuntmassage punt. Als dit goed, herhaaldelijk en ritmisch wordt uitgevoerd zal de spanning worden opgeheven.

Specifiek van de Body Mind Release (BMR) drukpuntmassage is dat er met gedoseerde druk op specifieke punten op het hoofd en langs de wervelkolom vastzittende en verkrampende emoties en gevoelens worden losgelaten.

De masseur weet waar en welke specifieke emoties zich hebben vastgezet en leert jou deze los te laten. Een BMR – drukpuntmassage zorgt zo direct voor ontspanning en verzacht klachten als

  • spier- of gewrichtspijn,
  • hoofdpijn,
  • duizeligheid of
  • ademhalingsproblemen.

Als je in het Body mind release traject zit, dan zal deze massage je helpen om je lichaam meer te ontspannen waardoor je je emoties makkelijker los kunt laDeze massage wordt bij ons altijd gecombineerd met een nek-, rug- en schoudermassage omdat je hiermee zorgt dat alle afvalstoffen goed kunnen afvoeren.

Voor deze massage kun je ook een afspraak maken als je geen Body Mind Release doet.