Innerlijke strijd

Kom weer lekker in je vel !

Een strijd die je aangaat met jezelf is altijd moeilijk.. Iets wat vanuit strijd komt of een verandering in je leven, zal ook altijd weerstand geven. Zorg dat de verandering gebeurd in jouw tempo, zodat het komt vanuit de acceptatie.

Als je accepteert wat er nu gaande is je leven, dan kun je de problemen even op “pauze” zetten.
Vanuit een ontspannen mind komen de oplossingen veel eerder tot je. Dit zelfgekozen tempo mag geen excuus worden om iets niet te doen.

Je handelt vanuit jouw ervaringen die je eerder in dit leven hebt meegemaakt. Logisch toch ? Toch kunnen deze eerdere ervaringen, jou er van doen weerhouden, in een nieuwe situatie een nieuwe ervaring op te doen. Onbewust is er een stukje in jou wat ervoor zorgt dat jij stress en spanning ervaart bij een bepaalde situatie. Als we ervan uitgaan dat we zelf onze werkelijkheid creëeren, dan weet je dat onze reactie op een gebeurtenis de uitkomst bepaald.

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in je leven en die innerlijke strijd niet alleen kunt los laten, dan is de body mind release methode heel goed geschikt voor jou.
Wij helpen jou om je bewust te worden waar die innerlijke strijd vandaan komt en geven je tools mee waarmee je zelf leert los te laten.

Woon je niet in de buurt van Zevenbergen?  Kijk dan eens op deze pagina en zoek een therapeut bij jou in de buurt.