Jassentechniek

Kom weer lekker in je vel !

Een Jassentechniek consult is er voor iedereen die effectief wil loslaten en zichzelf weer goed wil voelen.
De Jassentechniek is een effectieve coaching – en behandelingsmethode die je op alle vlakken kan helpen met loslaten van het ‘negatieve’ zoals onverwerkte trauma’s, vastzittende emoties, angsten, beperkende overtuigingen en levenspatronenen.
Daarbij gaan we ook  jouw positieve expressies terughalen. ( doel, positiviteit, levensvreugde, zelfwaardering, etc.-)

Tijdens een individueel Jassentechniek consult gaan we kijken welke klachten je hebt en waar ze vandaan komen.
Je gaat onder onze begeleiding effectief je oude belastende ‘jassen’ uittrekken en in een later stadium ook weer positieve “jassen” aantrekken..
Het is belangrijk dat je je bewustzijn krijgt waardoor je bepaalde klachten hebt, zodat we kunnen werken aan een positieve mentale en fysieke toestand. Je komt weer in je kracht te staan !
Loslaten en jezelf weer opbouwen is proces dat tijd nodig hebt.
Het is belangrijk te beseffen dat je er als persoon mag “zijn” , en dat je mag kiezen voor  geluk en liefde in leven.Het aantal consulten dat nodig is, is bij iedereen verschillend.  Het hangt  natuurlijk ook af van waar jij last van hebt.

De Jassentechniek is meer dan alleen een loslaat- en opbouwmethode! De Jassentechniek geeft je de essentiële bewustwording, helpt je met accepteren en draagt bij aan een fijn, energiek en ontspannen leven.

De Jassentechniek geeft o.a. uitstekende resultatenbij burn-out symptomen, angsten, vastzitten in het leven, afhankelijkheid, spanning, stress, negatieve gedachten, slaapproblemen, onverwerkte trauma’s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten.

Consult
Een intakegesprek , persoonlijk of telefonisch, is bij ons altijd gratis.

Wij geven de Jassentechniek altijd als aanvulling van de Body Mind Release.

Note : Natuurlijk adviseren wij jou altijd bij fysieke en mentale klachten eerst contact op te nemen met jouw huisarts.

Klik hier voor de website van de ontwikkelaar van deze techniek.