Massage

Kom weer lekker in je vel !

Een therapeutische massage is niet alleen even lekker tijd voor jezelf, het is ook heerlijk ontspannend en goed voor body & mind.

Voor mensen die graag sporten en fit willen blijven voor bijvoorbeeld wedstrijden, bieden wij ook sportmassage aan. Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam

De drukpuntmassage is gebaseerd op de Body Mind Release en altijd gecombineerd met de rugmassage. Onze filosofie is dat ons lichaam (spieren, organen en weefsel) verkrampt door emoties en beperkende gevoelens. Massages ontspannen tijdelijk ons lichaam maar de emoties blijven achter zodat het lichaam na verloop van tijd weer verkrampt. Onze BMR – massages zijn daarom gericht op het manueel ontspannen van het weefsel/spieren en tevens het daadwerkelijk loslaten van de vastzittende emoties welke de verkrampingen veroorzaken. Dit laatste is tevens het unieke van onze BMR – massages. Op deze wijze voorkom je dat het weefsel weer verkrampt.
Deze massage kun je ook boeken als je niet het BMR traject doet.

Wil jij een heerlijk momentje voor jezelf ?  Maak dan een afspraak voor een massage die bij jou past. Als je op de link klikt, dan krijg je meer informatie over de betreffende massage.

  1. Rug- nek- en schoudermassage van 45 min.
  2. Drukpuntmassage  van 60 min.
  3. Sportmassage van 30 min.

 

Afpraak voor een massage kun je aanvragen via info@bodymind7b.nl  of via Roy 06-13022151