Ruis op je pad

Kom weer lekker in je vel !

Soms hebben we een periode in het leven waarin je je radio niet meer goed hoort.  Je hebt ruis op je radio.  Dit is natuurlijk een metafoor, maar hoe vaak twijfel je in een situatie ?  Zal ik niet of zal ik wel ?

Je leeft dan vanuit je verstand.. of anders gezegt, je gaat leven vanuit angst, want
wat als ik…… ?
Kan ik het wel alleen ?
Kan ik wel rondkomen ?
Durf ik mijn zekerheid op mijn werk op te geven voor mijn droombaan?
Wil ik wel een voedende relatie ?

Natuurlijk zeg je dan meteen ” Ja natuurlijk”, maar toch nemen we vaak die stap niet.  Je gaat in je “denken” zitten en dat is nou die “Ruis” op je radio..

Een “Stap” nemen doe je vanuit je Hart.  Jij bent immers de baas over je eigen gedachten.  Het is de “Ballast” die ervoor zorgt dat jij doet wat je doet.
Maar hoe kom je dan van die Ballast af?  Dat lees je hier.

 

Wist jij dat de ballast die jij bij je draagt grotendeels bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt?  Het bepaalt of iets wel of niet lukt in jouw leven. Of jij succesvol bent en wat JIJ als persoon uitstraalt en aantrekt in jouw leven.
Wist jij dat jij deze ballast – zoals beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen – zelfstandig kunt loslaten ?

Wist jij dat je positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk zomaar kunt verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven?
En, dat je deze zelf weer kunt terughalen?

Hierdoor trek jij het positieve ook weer aan.  Want hoe zou het zijn als je zou denken ….  “Wat als ik die Stap nu wel neem?”

De Body Mind Release methode kan je hierbij helpen. Wij leren jou zelf deze ballast los te laten en daarbij ook de positieve gevoelens weer terug te halen.

Neem die Stap, luister zonder ruis naar je radio en kom weer lekker in je vel !